Arkiv för mars 2012

Utvecklingsboost

fredag, 23. mars 2012

Igår hade jag min första egna utbildning! Det var grymt kul att få prata om och förmedla saker om det jag brinner mest för! Jag och min kollega hade en Ledarurbildning / Inspirationsutbildning för en grupp arbetsledare. Vi pratade om ledarskapet, gruppen, behov, värderingar, attityder, beteende, kommunikation och feedback. Fick så otroligt mkt bra inputs och en rejäl boost i självförtroendet och även en glimt av min framtid när jag tröttnar på det jag gör nu….

Nu börjar det bli färdigt i vårt hus, ska bli väldigt skönt att slippa byggdamm och skit i huset. I helgen ska vi köpa tapeter till nya sovrummet och hallen. Det blir en ljus hall och ett sovrum i naturfärger.

I helgen blir det också besök hos mamma, födelsedagsmiddag.

Återknyta bekantskapen med en gammal vän…

torsdag, 8. mars 2012

Tjolahopp!!!

Nu är det dags att börja blogga lite igen… har ju inte direkt strött vardagsinformation om oss precis :(

Jag ska ta mig i kragen igen, har haft otroligt mycket jobb och annat för mig senaste året.

Nu har jag ju bytt jobb igen och jobbar numera med skolmaten i Täby, på uppdrag av Täby kommun men med samma arbetsgivare som tidigare, Fazer Food Service. Det här med skolmat är ju något helt nytt och okänt men spännande och väldigt mycket som behöver förändras. Så jag har ett gediget jobb framför mig det närmaste året :)

Vi är inne i slutskedet på vår garage- och ombyggnation av huset, vilket känns otroligt skönt och roligt! Äntligen blev det av! Det blir riktigt bra också, är jättenöjda med byggentreprenören hittills.

Amanda är stora tjejen nu, fyller tre till sommaren och är blöjfri dagtid, vilket känns superskönt. Hon är riktigt busig, verbal till tusen och världens mysigaste. Sista 1,5 året har gått så otroligt fort. Samuel började förskoleklass i höstas och på en dag växte han “flera meter”. Vilken skillnad på skola och dagis säger jag bara! Han trivs i skolan och har fått flera nya kompisar.

För ett par veckor sedan gick min morfar bort, 94 år gammal, så imorgon är det begravning i Tierp. Mina kusiner från Norrland kommer ner och det ska bli jättekul att träffa dom igen, var ett tag sen sist.

På lördag har vi 5årig bröllopsdag och ska fira lite med kompisar samtidigt som vi ska se melodifestivalfinalen. Champagne och löjrom står bl a på menyn :)

Vi ses!