Arkiv för november 2010

Ny vändning

torsdag, 25. november 2010

Det svänger fort i min bransch! Från att ena dagen inte vara aktuell för restauranggruppchefsjobb så blev jag högaktuell andra dagen. En anställningsintervju och ett personlighetstest/chefstest senare så blev jag erbjuden jobbet. Det betydde att jag fick sluta på PHS och börja jobba i stan i stället, med restaurangchefsjobb på två restauranger och gruppchef över fyra. Som vanligt när det gäller min arbetsgivare är det snabba ryck som gäller, så sedan den 1 nov sitter jag nu på en annan restaurang. Jag hade ändå lite tur som bytte restaurang med en annan kille så vi kunde praoa hos varandra några gånger.

Så nu efter dryga tre veckor så har jag kommit in ganska bra i min nya roll och framför allt så tycker jag att det är riktigt riktigt kul och utmanande! Jag lär mig nya saker varje dag, främst på medarbetarsidan att ta nya grepp osv. men skitkul är det! Det som är mest intresant är att få sitta med i förhandlingar.

Jaha, familjen då? den här hösten har ju gått tokfort och peppar peppar har våra barn hållt sig riktigt friska! Lite förkylningar och feber i september bara.

Nu har vi bokat skidsemeter till nästa år, åker tillsammans med en annan familj som har barn i samma ålder så det kommer att bli toppen. Men just nu längtar jag mest till värmen, vore ju toppen om det gick att klämma in innan våren :)