Höst?

Har börjat få lite höstkänsla! Kanske för att det är så mörkt på morgonen vid halv sex när jag sticker till jobbet eller för att det regnar mycket nuförtiden?!

Nu jobbar både jag och Rikard och sonen är på dagis. Vad fort det gick att komma in i de vanliga gamla rutinerna! På sätt och vis ändå ganska skönt kan jag tycka med lite inrutat kanske.

Igår började vi fixa till golven i källaren, skrapa färg, slipa och måla. Ska måla på lite dörrar och karmar i slutet och veckan också. Vi ska få huset värderat nästa vecka, väldigt spännande. Igår bestämde vi att vi ska göra om en del i köket för att få det större och få mer förvaringsutrymmen. Nu har vi bott i huset nästan fem år och skjutit upp det mesta renoveringen vi velat göra (vänta till samuel blir lite större… men nu är han större!!). Så nu tänkte vi börja beta av rummen vi vill göra om. Kanske dags att börja köpa inredningstidningar för att få lite inspiration??!

Det är stängt för kommentarer.