Trött

Idag är jag lite sliten, man ka ju vara pigg efter en helg sägs det. Slutet av veckan var Samuel sjuk och jag hade massor att göra på jobbet, kände mig jagad hela dagarna… hann ingenting av det jag skulle tyckte jag. Hatar när det blir så! Men i morgon kommer vi vara fulltaliga på jobbet så dår ska jag väl hinna det jag ska göra, hoppas jag…. har fyra nyanställda att ta hand om. På fredagen kom vi i säng ganska sent eftersom vi satt och pratade om hur vi ska göra med vårt hus. Nu har vi alla fall bestämt oss för att renovera nerevåningen så vi får som vi vill ha det (samt höja värdet på kåken). Utbyggnad och garage lägger vi på is tills vidare. Jag ställde klockan på fyra så jag kunde se Jörgen Perssons semifinal i pingis. Sen somnade jag aldrig riktigt om, Samuel kom in till oss och helt plötsligt var klockan sju.

På em åkte vi till Tierp på 16 års middag, komponerad och tillagad av födelsedagsbarnet själv. Jättegott var det och kul att träffa familjen. Samuel och Ninas tjejer Tvillingar 5 år) lekte och busade hela kvällen, om slutade med att Samuel kräktes på studsmattan. Då var det dags att tänka på referängen!

Idag var vi på bjudbio i stan, HP visade Kung Fu Panda. Ganska bra film men kanske var Samuel lite för liten, men det fanns ju popcorn…! Efter filmen åkte vi till en jättecool lekpark, vi spanat in tidigare på fm, i Järvastaden. Mulle Meck hade fått sin egen lekpark med massa roliga saker; gungor, bilar, flygmaskiner, rutschkanor, labyrint mm. Dit kommer vi definitivt åka fler gånger!

 

Det är stängt för kommentarer.