OS dag

Idag har vi bara varit hemma och kollat på OS till och från hela dagen. Gick som vanligt sådär för svenskarna.

Blev väckt vid halv sju av Samuel, han hade kissat på sig i vår säng. Jag som hade kunnat sova till kvart över sju…! Halv åtta mötte jag Jenny nere i rondellen och vi tog en skön en och en halvtimmare till fots. När jag kom hem hade min käre man ställt frukosten på bordet åt mig, jodå, ibland glimmar han till min älskade man! Sen ville Samuel leka med Alexander (Jennys son) så vi ringde och frågade om han fick komma och leka. Alexander stannade till em, jättekul. Rikard och Samuel lärde honom att göra kullerbyttor.

Jag är mycket bättre med förkylningen nu och känner mig pigg. Det var ändå jätteskönt att bara vara hemma idag och umgås med familjen. Imorgon ska vi till Alexander och även kolla på ett hus.

Det är stängt för kommentarer.