Kvavt och klibbigt

Det är så galet kvavt ute sedan igår. Lite åska och ytterst lite regn har kommit men inte riktigt rensat luften. Hoppas på ett riktigt regn- och åskoväder idag. Sedan får den galet fina sommaren gärna fortsätta några veckor till. Vi har haft fint väder sedan början av maj med undantag för midsommarhelgen förstås :)

Har sparkat igång träningen nu det känns jätteskönt. Har anmält mig till Trailfit igen med start 22/8, i Silverdal denna gång. Har lovat mig själv att vara i bättre forn än i våras då det började.

Denna vecka jobbar även Rikard så barnen är med farmor & farfar hela veckan, troligtvis mestadels på landet. Dessa veckor utan barnen brukar bestå i jobb, träning och film/serier… underbart! Blir träning direkt efter jobbet innan Rikard kommer hem. Blir troligtvis 2/3-dels dagar även denna vecka.

Det är stängt för kommentarer.