Mindre än hälften kvar

Ja, nu är det bra drygt en och en hlv vecka kvar här i Florida. Tiden går fort när man har roligt! För roligt är bara förnamnet :)

Igår var vi på fantastiska Magic Kingdom! Det var jättefint, sjukt mycket folk, jättestort (vi åkte “bil-tåg” från parkeringen till biljettförsäljningen och därifrån tog vi Disneys eget tåg till entrén, parkerinegn hade plats för 12000 bilar!) och massa massa attraktioner för hela familjen, även för Amanda. Vi var där mellan nio och sju men har fortfarande hälften kvar! Nästa gång stannar vi hela kvällen och ser fyrverkerierna.

I dag var vi på Hollywood Studios och Samuel träffade massa Disneyfigurer från olika filmer och serier (Monsters Ink, Små Einsteins, Händige Manny…. you name it!). På em blev det riktigt varmt så vi gav upp (hade då en del kvar att gå) och åkte hem och badade.

Imorgon ska vi ta en paus från temaparkerna och bara vara hemma och bada och softa. En sväng på gymet blir det också, har inte hunnit det  när vi åkt på efter frukost då de inte öppnar förns kl nio. På kvällen tänkte vi åka ner till Down Town Disney och låta Amanda sova i vagnen så vi kan shopa presenter och souvenirer, har också lovat Samuel att vi ska äta på en Dinosaurierestaurang vi såg där förra veckan. Säga vad man vill om amerikanernas matvanor men dom är fasen grymma på temarestauranger! Det ska visst vara fyrverkerier och kvällsshower att se där också.

Vår dotter har sovit hela nätterna i princip hela tiden sen vi kom hit, DET kallar jag semester!!!

Det är stängt för kommentarer.