Disney World -were dreames comme true….

… ja det är just vad det är det för en 4,5 åring! Igår började vi på vårt 10dagars-pass, dvs 10 inträden på Disneys fyra parker + två vattenland att utnyttja under 14 dar. Phu….! Så nu kör vi! Vi började med Tyohoon Lagoon, ett vattenland med div olika vattenrutschkanor, snorkling, jättevågor, lekland för bebisar och andra vattenattraktioner. Samuel trodde att han var i paradiset! I dag hade vi en halvdag (6 tim) på Epcot men blev så varma så vi åkte hem och badade i vår underbara pool, 31 grader. Amanda håller på att bli vattendjur som Samuel och Rikard redan är.

 

I mitten av veckan avverkade vi Sea World på två dagar, lika fantastiskt som sist vi var där. Dom hade fått en ny berg-och-dalbana som Rikard åkte, fullständigt livsfarlig! Vi tittade på tre olika shower, varav två var superbra. Den första var med sjölejon och sälar och utspelade sig på ett piratskepp och var jättekul. Den andra vi såg var Shamu (späckhuggaren), den var ganska trist men mest av allt satt jag och tänkte att dom där underbara stora djuren inte ska vara i fångenskap i en “liten” basäng. Kanske det finns en anledning till att dom dödat flera av sina skötare…? Den sista showen vi såg var med delfiner och den var både färgsprakande, dramatisk och vacker. Amanda satt som förstenad och tittade.

Imorgon ska vi ge oss i kast med Magic Kingdom, tror att vi kommer att behöva minst två tre dar där. Hur som helst så kommer det att bli en upplevelse för hela familjen! Har jag sagt att vi har en riktigt duktig liten tjej med oss? Hon sitter i sin vagn och tittar på folk annat som händer runt omkring henne, sover ett par gånger om dan och är allmänt snäll och medgörlig :)

En kommentar til “Disney World -were dreames comme true….”

  1. chatbot company säger:

    chatbot company…

    Get Services From the fantastic chatbots agency that’s now available in addition at great prices today!…