Förstagångsbloggare

Jaha, då ska man prova något nytt! Har alltid skrivit dagbok, så detta ska väl inte vara så svårt?!

Nu har jag jobbat tre dagar efter semestern och det har varit helt okej. Har suttit och rekryterar hela dagarna. Sedan en vecka tillbaka har jag och min man kört strikt GI diet för att en gång för alla bli av med överlödet. Det har gått över förväntan, bara huvudvärk en dag sen har det varit väldigt enkelt. Ställde mig på vågen idag och tre kilo har försvunnit!!! Känns riktigt bra! Har också börjat träna på gymet på jobbet, så nu är jag på banan. Rikard hade tappat två kilo. Till jul ska vi ha nått våra mål, ca 15 kg lättare.

Jaha, det här var ju inte så svårt, ganska kul måste jag säga.

En kommentar til “Förstagångsbloggare”

  1. Jenny Stensli säger:

    Åhh så kul att du bloggar :) Ni är så duktiga som kör GI, själv ska jag äta en dajm ikväll till filmen jag och Jante ska se. Vi ses på lördag! Kramar