Åter i verkligheten

Tillbaka på jobbet igen efter en sista veckas semester. Lugnt på kontoret och fortfarande ganska varmt. Temperaturen utomhus har gått ner till “vanlig svensk sommar”, vilket faktiskt är helt okej. Förra vecka kom Sussi och Ubbe på besök några dagar och vi tog båten ut till Grinda för lite bad och picnic. Samuel och Rikard åkte på hockeyläger på Åland fredag-söndag och jag och Amanda var hemma. På fredagen åkte Sussi och Ubbe till Nina för att hämta Emmy, jag och Amanda åkte till Blidö för att hälsa på Jessica med familj. Vi badade vid deras brygga och stannade sedan på middag. Jättemysigt var det. Lördagen och söndagen tillbringade vi hemma: fixade med tvätt, rensade ogräs, A lekte med kompisar, jag tränade…. en skön helg med film och snacks på kvällarna. På söndagskvällen kom killarna hem, nöjda efter en bra hockeyhelg. Samuel har nu börjat spela i backposition- verkar tycka att det är bra. I går åkte vi till Djurgårn och tog en promenad runt kanalen. Samuel gick spökvandring med f&f på kvällen (födelsedagspresent).

Det är stängt för kommentarer.