Hemma igen

Jaha, då var vi tillbaka i ett vårigt Sollentuna. Det känns helt okej, lite konstigt kanske. Vi har verkligen haft en toppen toppen semester! Resan hem gick jättebra, försenat flyg i Paris och en borttappad vagn (som kom till rätta på kvällen) bara. Farmor kom och hämtade oss på Arlanda och sen fick vi efterlängtad mat hos dem. Samuel var så glad att träffa dom igen så han stannade kvar över natten, inte helt otippat.

Det var segt hela dagen och vi längtade bara efter att få gå och lägga oss. Amanda var helt slut och somnade kl fem och vaknade sen inte förns efter nio dagen efter. I går var det också ganska segt men efter att ha ställt mig på vågen på morgonen tog jag mig i kragen och tränade en timme efter lunch.

I dag träffade jag en av mammorna och promenerade lite och gick till Stinsen. Det var jättekul att träffa henne, känns lite trist att det var sista mammaträffen. Kommer verkligen att sakna tjejerna och promenaderna också förstås :) Ska ta och bjuda hem alla hit på middag en kväll senare i maj eftersom jag inte träffat ett par av dem på länge. Nu börjar “bebisarna” våra bli ett år också, tiden har verkligen gått fort.

Innan vi åkte till Florida lämnade vi tillbaka Rikards bil så nu ska vi ta och köpa oss en ny, ingen mer leasing från Rikards jobb alltså. Min Saab ska vi sälja så fort vi hittat en ny, sen till hösten/vintern ska vi köpa en liten till mig. Hade tänkt cykla till jobbet nu i vår och fram tills vi stänger i midsommar…. jo, jag vet att det ibland kan vara långt mellan tanke och handling, men jag ska faktiskt….!

Det är stängt för kommentarer.