Dags att dra vidare

Busch Gardens var riktigt riktigt toppen! Varmt, skitmycket folk, långa köer till karusellerna, STORT och fint och bara så toppen!! Vi kom när det öppnade och gick straxt innan dom stängde, helt slut. Samuel åkte en stor berg-och-dalbana med loop och skrek av glädje! Amanda bara satt i vagnen och tittade på allt som hände runt omkring. När det var ett dansuppträdande på en restauarang vi åt på satt båda barnen som förhäxade och tittade.

I dag har vi varit i St Petersburg, The Pier, och tittat lite, sen åkte vi vidare till Clearwater Beach. Snacka om att det var en underbar strand med fantastiskt fin sand och varmt i vattnet. Det var så varmt så t o m jag badade ett par gånger :) Hade vi vetat att det var så härligt där hade vi nog bott där istället för Tampa.

Saint Petersburg

Clearwater beach

Om ett par timmar ska vi packa in våra sovande barn i bilen och dra vidare till östkusten och ett litet ställe utanför Kennedy Space Center för att titta när dom skjuter upp Discovery. Hoppas på att vi kommer kunna se bra från någon av parkerna där, biljetterna till KSC var slut. Det ska bli spänannde att se i alla fall.

Sen på em ska vi flytta in i huset som vi ska bo i våra sista tre veckor här. Kissimmee och Disney, here we come!!! Sa jag det att vi har egen uppvärmd pool att bada i när helst andan faller på, Amanda ska få premiärbada där också.

Vi fortsätter att leva drömmen ett tag till!!!

Det är stängt för kommentarer.